Logo
Print deze pagina

Flowergarden

Flowergarden
Artikelnummer: HS021
Prijs (incl. BTW): € 17,95
* Maat:

Type kleding:

Opmerking:

Hoeveelheid:

Dit is een ontwerp uit de 'HashiMashi Specials' collectie. Het zijn allemaal ontwerpen die zilver en/of goud bedrukkingen bevatten. De ontwerpen worden gemaakt met een uiterst dun folie en veelal diverse kleuren. Vervolgens wordt er met de hand het overtollige folie verwijderd. Daarna wordt kleur voor kleur geperst op de kleding. Ieder kledingstuk dat we bedrukken met een 'HashiMashi Special' vraagt en krijgt de nodige tijd en aandacht. De combinatie van bedrukken met goud en zilver folie en het vele handwerk dat er bij komt kijken maakt de 'HashiMashi Specials' ook echt 'speciaal'.

Een 'HashiMashi Special' zal ook op een bijzondere manier worden verpakt en verzonden en is daarmee tevens een perfect en origineel geschenk dat we ook direct naar ieder gewenst adres kunnen versturen.

Via de webshop zijn de ontwerpen direct te bestellen op diverse soorten kleding, zoals T-shirt met ronde of V-hals en Hoodies. Mocht je echter andere kleding wensen of andere kleuren of maten, aarzel dan niet om contact op te nemen want er is veel en veel meer mogelijk. Op een van onze andere websites, kossiestextiel.nl, vind je alle kleding die we kunnen leveren.

©2014 Kossies DesignAll rights reserved