Volg ons op Google+
Welkom bezoeker , log in of maak een account

Schaakstukken

Artikelnummer: CH065
Prijs (incl. BTW): € 17,95
* Type kleding:

* Kleur kleding:

Maat:

Opmerking:

Hoeveelheid:

Dit is een ontwerp uit de 'HashiMashi Schaken' collectie. De ontwerpen worden gemaakt met een uiterst dun folie en veelal diverse kleuren. Vervolgens wordt er met de hand het overtollige folie verwijderd. Daarna wordt kleur voor kleur geperst op de kleding. Ieder kledingstuk dat we bedrukken met een 'HashiMashi Schaken' vraagt en krijgt de nodige tijd en aandacht. De combinatie van bedrukken met meerdere kleuren en het vele handwerk dat er bij komt kijken maakt de 'HashiMashi Schaken' ook echt 'speciaal'.

Een 'HashiMashi Schaken' zal ook op een bijzondere manier worden verpakt en verzonden en is daarmee tevens een perfect en origineel geschenk dat we ook direct naar ieder gewenst adres kunnen versturen.

Via de webshop zijn de ontwerpen direct te bestellen op diverse soorten kleding, zoals T-shirt met ronde of V-hals en Hoodies. Mocht je echter andere kleding wensen of andere kleuren of maten, aarzel dan niet om contact op te nemen want er is veel en veel meer mogelijk. Op een van onze andere websites, kossiestextiel.nl, vind je alle kleding die we kunnen leveren.

 

Log in or maak een account

fb iconLog in met Facebook